simple html website creator software download

De rivier Klarälven

10 min lopen

Vlakbij het huis ligt de rivier de Klarälven. U kunt daar één of meerdaagse kanotochten ondernemen of uw eigen vlot bouwen en daarmee de rivier afzakken. Tijdens het kanoën kunt u picknicken bij een zelf gemaakt houtvuurtje aan de oever. Dat is absoluut een aanrader! Aan het einde van de dag is het heerlijk bijkomen in onze comfortabele woning. Kano's kunt u onder andere huren bij Route 62 .

Het meer Acksjön

30 min lopen

Vanuit het huis kunt u in een half uur naar het meer van Äcksjön wandelen. De route voert over een zanderig grindpad door het bos en is ook zeer goed met de auto te berijden.  Er kan gevist worden, maar ook een verfrissende duik en een kanotochtje behoren tot de mogelijkheden. Rond het meer voert een pad, waar u prima kunt mountainbiken. 

Het meer van Rada

15 min rijden

Een van de vele meren in de omgeving is het meer van Rada. Rådastrands Camping is een camping aan de rand van het meer. De camping beschikt over een zandstrandje. Omdat het op deze plek niet snel diep wordt, is het een ideale plek om te zwemmen met kleine kinderen. Op Radastrands Camping kunt u kano's en mountainbikes huren. De camping biedt ook diverse andere activiteiten aan.

Wintersport

Bränas op 1 uur rijden 

In provincie Värmland zijn verschillende skigebieden. Zelf gaan we meestal naar Branäs. Dit is een klein uurtje rijden en zeer de moeite waard. U vindt daar zowel blauwe, rode en zwarte pistes. Langs de piste heeft u de mogelijkheid om even op te warmen in een van de warmte-stugas of uw lunch op te warmen op de barbecue.

Wintersport

In de winter zijn hier volop ski-, langlauf en schaatsmogelijkheden. Je kunt hier met husky´s een sledetocht maken of met sneeuwscooter de natuur in. Zelf sleeën is natuurlijk ook heel leuk! En heeft u al eens gedacht aan ijsvissen? En daarna opwarmen bij een kampvuur in de sneeuw. Onvergetelijk!

Flora en fauna

Bevers, vossen, herten en elanden

De kans bestaat dat u een eland in de achtertuin aantreft. Ook als u achter het huis naar de rivier de klarälven loopt kunt u ze aantreffen op de openstukken tussen het bos. De kans is het grootst in de schemering.

Genoeg te doen in de omgeving

Article header with background image and parallax effect.